Remote Utilities on Ubuntu with Wayland
Nye Remote Utilities for macOS og Linux: Wayland-støtte med tilgang uten tilsyn. Les mer →

Innstillingsbeskyttelse

Du kan beskytte Host-innstillinger med et passord. Dette vil forhindre uautorisert modifisering av innstillingene av den eksterne brukeren.

Viktig!

Ikke forveksle innstillingsbeskyttelsespassordet med enkel passordsikkerhet passordet.


Aktiver innstillingsbeskyttelse

  1. Høyreklikk på Host-ikonet i systemstatusfeltet og velg Innstillinger for Host: Innstillinger for Host
  2. Gå til Innstillingsbeskyttelse og velg Passordbeskytt innstillinger: Innstillingsbeskyttelsespanelet
  3. Skriv inn og bekreft det nye passordet. Klikk OK. Velg avkrysningsboks for innstillingsbeskyttelse
  4. [Valgfritt] Du kan beskytte Internet-ID-innstillinger og tilbakekalling innstillinger ved å velge de respektive avkrysningsboksene: Beskytte Internet-ID og tilbakekalling
  5. Klikk OK for å lukke innstillingsvinduet.

Endre beskyttelsespassord

For å endre innstillingsbeskyttelsespassordet:

  1. Høyreklikk på Host-ikonet i systemstatusfeltet og velg Innstillinger for Host: Innstillinger for Host
  2. Når du blir bedt om det, skriv inn ditt nåværende innstillingsbeskyttelsespassord og klikk OK: Lås opp innstillinger
  3. Gå til Innstillingsbeskyttelse og klikk Sett passord: Gå til innstillingsbeskyttelse
  4. Skriv inn det gamle passordet, skriv inn og bekreft et nytt passord: Sett nytt passord
  5. Klikk OK og lukk vinduet for Host-innstillinger

Deaktiver innstillingsbeskyttelse

Hvis du ikke lenger trenger å beskytte innstillingene på denne Host, kan du fjerne passordbeskyttelsen:

  1. Høyreklikk på Host-ikonet i systemstatusfeltet og velg Innstillinger for Host: Innstillinger for Host
  2. Når du blir bedt om det, skriv inn ditt nåværende innstillingsbeskyttelsespassord og klikk OK: Lås opp innstillinger
  3. Gå til Innstillingsbeskyttelse fanen og fjern merket fra Passordbeskytt innstillinger avkrysningsboksen: Fjern avkryssingen for innstillingsbeskyttelse
  4. Skriv inn ditt nåværende innstillingsbeskyttelsespassord og klikk OK: Skriv inn innstillingsbeskyttelsespassord
  5. Merk at informasjonbeskjedene endres til "Innstillingene er ikke passordbeskyttet": Innstillingsbeskyttelse deaktivert
  6. Klikk OK for å lukke Host-innstillingene.

Relaterte artikler