Spør etter brukertillatelse
Med funksjonen Spør etter brukertillatelse aktivert vises en melding på den eksterne datamaskinen som ber den eksterne brukeren om å godta eller avslå en innkommende tilkobling:
Aktiver "Spør etter brukertillatelse"
- På den eksterne datamaskinen, høyreklikk på Host-ikonet i systemstatusfeltet og velg Innstillinger for Host:
- Velg Bekreftelse fanen og aktiver Spør etter brukertillatelse:
- Auto avvisning etter tidsavbrudd—automatisk avvisning av tilkobling etter angitt tid.
- Auto tillatelse etter tidsavbrudd—automatisk aksept av tilkobling etter angitt tid.
- Tidsavbrudd—angi tidsavbruddet i sekunder.
- Be om kun hvis bruker er logget på—vis kun prompten hvis en Windows-bruker for øyeblikket er logget på.
- Endre ytterligere alternativer hvis nødvendig og klikk OK for å lukke innstillingsvinduet.
Globale vs. bruker-spesifikke innstillinger
Innstillingene i Innstillinger for Host→Bekreftelse-fanen er globale innstillinger som gjelder for enhver ekstern økt på denne spesifikke Host.
Remote Utilities-sikkerhet autentiseringsmetode lar deg aktivere "Spør etter brukertillatelse" for separate brukere.
