Remote Utilities mobile app
Helt ny Remote Utilities-app til iOS og Android. Læs mere →

Notifikationspanel

Et notifikationspanel vises på skærmen på den fjerne Host (eller Agent), når nogen i øjeblikket er forbundet til den fra Viewer. Den fjerne bruger kan se IP-adressen eller værtsnavnet på den forbundne Viewer og afslutte enten hele sessionen eller bestemte forbindelsestilstande ved at klikke på X-knappen.

Notifikationspanel

Som standard er notifikationspanelet slået til. Du kan flytte det til en anden placering på skærmen eller klikke på pilen for at minimere det.


Tænd og sluk for notifikationspanelet

Notifikationspanelet er altid synligt, hvis du opretter forbindelse til en Host fra en Viewer med en gratis licens eller en gratis 30-dages prøveperiode.

Panelet kan deaktiveres, hvis du opretter forbindelse fra en Viewer, der er registreret med en kommerciel licens. Du kan stadig slå det til i Host-indstillingerne:

  1. Højreklik på Host-ikonet i systembakken og vælg Indstillinger for Host: Indstillinger for Host

    Hvis du bruger Agent, skal du klikke på tandhjulsikonet i nederste højre hjørne af Agent-vinduet og vælge Avancerede indstillinger:

    Agent indstillinger
  2. Gå til fanen Grænseflade. Vælg indstillingen Vis notifikationspanel for betalte licenser for at slå notifikationspanelet til, eller fjern markeringen for at slå det fra: Vis notifikationspanel indstilling
  3. Vælg om nødvendigt yderligere indstillinger i samme afsnit for at justere, hvordan notifikationspanelet opfører sig.
  4. Klik på OK for at lukke indstillingsvinduet.
  5. Vigtigt: Højreklik på Host-ikonet i systembakken og vælg Genstart Host.

Relaterede artikler