Πίνακας ειδοποιήσεων
Ένας πίνακας ειδοποιήσεων εμφανίζεται στην οθόνη του απομακρυσμένου Host (ή Agent) όταν κάποιος είναι αυτή τη στιγμή συνδεδεμένος σε αυτόν από τον Viewer. Ο απομακρυσμένος χρήστης μπορεί να δει τη διεύθυνση IP ή το όνομα υπολογιστή του συνδεδεμένου Viewer και να τερματίσει είτε ολόκληρη τη συνεδρία είτε συγκεκριμένες λειτουργίες σύνδεσης κάνοντας κλικ στο κουμπί X.
Από προεπιλογή, ο πίνακας ειδοποιήσεων είναι ενεργοποιημένος. Μπορείτε να τον μετακινήσετε σε άλλη θέση στην οθόνη ή να κάνετε κλικ στο βέλος για να τον ελαχιστοποιήσετε.
Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του πίνακα ειδοποιήσεων
Ο πίνακας ειδοποιήσεων είναι πάντα ορατός εάν συνδέεστε σε έναν Host από έναν Viewer με δωρεάν άδεια ή με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.
Ο πίνακας μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν συνδέεστε από έναν Viewer που είναι εγγεγραμμένος με εμπορική άδεια. Μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά στις ρυθμίσεις του Host:
- Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Host στη γραμμή συστημάτων και επιλέξτε Ρυθμίσεις για Host:
Εάν χρησιμοποιείτε Agent, κάντε κλικ στο εικονίδιο γραναζιού στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του Agent και επιλέξτε Προηγμένες ρυθμίσεις:
- Μεταβείτε στην καρτέλα Διεπαφή. Επιλέξτε την επιλογή Εμφάνιση πίνακα ειδοποιήσεων για πληρωμένες άδειες για να ενεργοποιήσετε τον πίνακα ειδοποιήσεων ή καταργήστε την επιλογή για να τον απενεργοποιήσετε:
- Επιλέξτε πρόσθετες επιλογές στην ίδια ενότητα για να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά του πίνακα ειδοποιήσεων, εάν χρειάζεται.
- Κάντε κλικ στο OK για να κλείσετε το παράθυρο ρυθμίσεων.
- Σημαντικό: Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Host στη γραμμή συστημάτων και επιλέξτε Επανεκκίνηση Host.
