Αναβάθμιση της άδειας χρήσης σας
Μεταβείτε στην πιο πρόσφατη έκδοση, προσθέστε ταυτόχρονους χρήστες ή ελεγχόμενες συσκευές. Πληρώνετε μόνο τη διαφορά και λαμβάνετε νέο κλειδί άδειας χρήσης.
- 1 Το κλειδί άδειας χρήσης σας
- 2 Επιλογές αναβάθμισης
- 3 Επισκόπηση
Εισαγάγετε το τρέχον κλειδί άδειας χρήσης σας
Πώς λειτουργούν οι αναβαθμίσεις
- Προσθέτετε χρήστες ή συσκευές; Πληρώνετε μόνο τη διαφορά τιμής.
- Μια νέα κύρια έκδοση είναι δωρεάν εντός 12 μηνών από την αγορά σας και με έκπτωση 50% μετά από αυτό το διάστημα.
- Λαμβάνετε νέο κλειδί άδειας χρήσης που αντικαθιστά το παλιό.
