Forums

Internet-ID stopped working

Some Guy, User (Posts: 2)

Apr 06, 2017 11:08:32 pm EDT

Have 2 PCs at one site where the Internet-ID stopped working and will not reconnect (trying from multiple WAN connections in different states). I can connect directly through the IP address after I open some ports on the RV042 router (device shows offline after I logoff but can reconnect). Using Bitdefender managed AV and it is currently disabled for testing. I can also connect via local IP address on LAN through a VPN.

Host 6.6.0.2
Viewer 6.6.0.3 - not sure what versions the other users tried from other locations.

I have also rebooted the machine, router, and got new internet-id.

06.04.2017---20:04:57:361 96   Internet-ID ErrorCode <> 0 Error code: 1
  06.04.2017---20:05:27:804 96   Internet-ID: Connection established ID: xxx; Port: 5655; Try count: 1

Conrad, Administrator (Posts: 1573)

Apr 07, 2017 5:04:03 am EDT

Hello,

Thank you for your message. Please, update the Host to 6.6.0.3.

Like Remote Utilities? Write a review:
https://www.remoteutilities.com/about/write-review.php

Some Guy, User (Posts: 2)

Apr 08, 2017 1:52:05 pm EDT

Is this some joke? Do you not want people testing your software to actually purchase it? That was no help at all. I will switch to another provider
Edited:Some Guy - Apr 08, 2017 1:52:32 pm EDT

Jason Unger, User (Posts: 15)

Apr 08, 2017 1:53:41 pm EDT

His reply is very valid. You are using different versions of the viewer and host.

Conrad, Administrator (Posts: 1573)

Apr 08, 2017 2:28:55 pm EDT

Some guy,

Perhaps I should have explained my advice. Remote Utilities is software of dual nature. With each update, even a minor and sub-minor update there are little features and fixes added to Host and Viewer.

Therefore it doesn't make sense to troubleshoot a problem before Viewer version matches the Host version. Even more so - both should be the current version.

Otherwise, i.e. if we try to diagnose a problem when there is a version mismatch and/or it's an old version, we cannot tell if this is a yet unknown problem, or just an old bug already fixed in the current version.  

Thanks.

Like Remote Utilities? Write a review:
https://www.remoteutilities.com/about/write-review.php

* Website time zone: America/New_York (UTC -5)