Community

Viewer unable to connect to remote hosts since moving to Virginmedia

Page:
Links used in this discussion

paulurey Urey, User (Posts: 7)

Nov 29, 2019 9:07:20 am EST

Did you receive the requrested info?

I have been doing more tests which seem to prove the issue lies with the license key. This is what I have done.

Built a clean image PC. Installed Remote Utilities Viewer on it with no license key. Works perfectly with an imported address file. Inserted my licnse key, now can't see on-line hosts.

Polina Krasnoborceva, Support (Posts: 958)

Nov 29, 2019 10:44:39 am EST

Hello Paul,

Unfortunately, we haven't received any emails from you. Could you please resend it to support@remoteutilities.com once again?

Meanwhile, please try removing the config_4.xml file from the Remote Utilities Files folder as described in previous messages and then registering the Viewer with a new license key. You can issue a new free license key using this Free License Key Generator. Please note, that you need to use an email address you haven't use before.

Looking forward to your reply.

paulurey Urey, User (Posts: 7)

Nov 29, 2019 12:51:41 pm EST

I have resent the information.

I have just tried with a free license, exactly the same issue.

Polina Krasnoborceva, Support (Posts: 958)

Nov 29, 2019 3:29:02 pm EST

Hello Paul,

Unfortunately, we still didn't receive any emails from you. Could you please try sending it one more time, maybe using another email?

Looking forward to your reply.
Page:

* Website time zone: America/New_York (UTC -4)

This website uses cookies to improve user experience. By using this website you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.