Community

Delay on dragging files and clipboard

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Dec 06, 2018 9:40:33 am EST

Hi!
This is not a issue, just a question.
When i drag a file directly to the remote connection, y first get the "fobidden" cursor for about 2 seconds, and then it changes and i can release my file.
The same happens when copying to clipboard: if i just paste inmediatly, it doesnt work. If i wait about 2 seconds, it paste what i've copied.
I just want to know: Is this a normal behavior, can i modify this "timer", or its a bug?

Thanks!

Version 6.9 Beta - main discussion

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Oct 09, 2018 10:12:53 pm EDT

Conrad wrote:

Cristian Braun wrote:

I cant update the server because the MSI says its already installed.
I dont want to uninstall it before reinstall because im afraid to lose any config/address book/etc.

How would be the right way to update fr om beta 1 to beta 2?

Hi Cristian,

You are updating RU Server, correct? If you simply uninstall the server beta 1 using Windows control panel, restart the PC and then install beta 2. Your data will remain intact.

But if you are still unsure just use a safety net - copy (back up) the three data folders from server installation folder as well as the server registry entry. This is more information about wh ere the server keeps it data:
https://www.remoteutilities.com/support/kb/how-do-i-migrate-ru-server-self-hosted-server-to-another-pc/

Hope that helps.

Thanks!

Now im facing another issue:

Command line parameters are not working on 6.9.3.0 version.
if i execute rutserv.exe /stop, nothing happens.
Same with /start or /restart

Can you confirm this?

Thank you again

Version 6.9 Beta - main discussion

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Oct 09, 2018 12:53:32 pm EDT

I cant update the server because the MSI says its already installed.
I dont want to uninstall it before reinstall because im afraid to lose any config/address book/etc.

How would be the right way to update from beta 1 to beta 2?

Server Address Book missing

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Jul 24, 2018 1:54:08 pm EDT

I see that im not the only one with this problem (https://www.remoteutilities.com/support/forums/forum1/975-ru-server-2.7-beta-1-issues)

For now, i deleted all data on "data" folder, restarted the machine, and reconfigure the address book again.

Its working, at least for now

Server Address Book missing

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Jul 23, 2018 2:41:07 pm EDT

Yes i did! Several times.
Sometimes, i can see it at first, but when i access for the second time, its already gone.
I algo tried to delete all files on C:\Program Files (x86)\Remote Utilities - Server\data, but it keeps happening :(

Server Address Book missing

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Jul 20, 2018 4:24:39 pm EDT

I was trying out the server roles, address book sync to be more specific.
Im having this problem: The address book just desappears.
Sometimes (just sometimes) if i manually stop and start the mini internet ID service, the address book reappears. But most of the times, it doesnt.
I show you an image:


I cant create a new one, i cant right click, if i press "Edit" nothing happens.

This is happening both in  2.6.0.3 and the new beta 2.7.1.0..

Version 6.9 Beta - main discussion

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Jun 28, 2018 10:43:08 pm EDT

I noticed that Android app its not compatible with this beta. Will you update it, or will you wait to final version?

Can't get reliable sound capture

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Jun 28, 2018 10:41:00 pm EDT

You should consider using the RU server module, the performance its much better

Version 6.9 Beta - main discussion

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Jun 22, 2018 8:31:53 am EDT

Great!!
Working now.

Version 6.9 Beta - main discussion

Cristian Braun, User (Posts: 32)

Jun 21, 2018 7:44:22 pm EDT

Its 64 bit in my case.
Page:
This website uses cookies to improve user experience. By using this website you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.