Forums

Clipboard not syncing

JW Johnson, User (Posts: 3)

Mar 17, 2014 5:20:10 am EDT

Having trouble getting the clipboard sync feature to work. It will usually do the initial attempt, but further attempts do not seem to work. Sometimes if I manually click the clipboard button on the top toolbar it will work, but only sometimes. My purpose requires frequent use of copying text fr om the remote computer to my local computer and vice-versa. With the current clipboard this has been problematic at best.

I have also run into an issue wh ere the remote computer frequently ignores my keyboard input when I first login, and I have to logout and log back in to get it to work.

Running the latest Remote Utilities and Win 8.

Thanks.

Conrad Sallian, Administrator (Posts: 1078)

Mar 17, 2014 8:19:23 am EDT

Hello,

Thank you for your message. I have created a tech support ticket from this forum topic. You will be replied shortly.

JW Johnson, User (Posts: 3)

Mar 19, 2014 2:25:45 am EDT

Thanks Conrad, I await your response.

The second issue I mentioned re: keyboard input being ignored just happened again. I had to close the remote viewer window and click on "full control" again. When the window reloaded I was able to type to the remote computer.

Anton Kalugin, User (Posts: 210)

Mar 19, 2014 7:01:24 am EDT

Hello,

We have created a new support ticket for this issue. You will receive a reply via e-mail shortly.

JW Johnson, User (Posts: 3)

Apr 03, 2014 2:08:35 am EDT

Interestingly it will occasionally copy the previous item I tried to copy instead of the one currently "copied". I'm mostly dealing with numbers, and where I would select say 213458 it will paste 213457, which I had selected unsuccessfully previously.

Anton Kalugin, User (Posts: 210)

Apr 03, 2014 4:04:32 pm EDT

Hello

Could you please try to wait two-three seconds between copying and pasting and tell me if the problem occurs again.

* Website time zone: America/New_York (UTC -4)