Looking for a solution for remote work? See how Remote Utilities can help! (X) Dismiss

Community

Remote Utilities Viewer for Mac andLinux has been released. Send us your feedback and report bugs in this discussion thread.

Version 6.5 BETA

Jason Unger, User (Posts: 15)

Nov 24, 2016 8:09:55 pm EST

That makes sense. Thanks!

Version 6.5 BETA

Jason Unger, User (Posts: 15)

Nov 24, 2016 7:55:34 pm EST

Woops! My bad, should have mentioned that. Yes it is.

Version 6.5 BETA

Jason Unger, User (Posts: 15)

Nov 24, 2016 7:47:36 pm EST

Another oddity...

What IP is this? This server is local to my LAN, and that IP doesn't match my external IP.

Version 6.5 BETA

Jason Unger, User (Posts: 15)

Nov 24, 2016 7:41:17 pm EST

Quick update. The resolve for the issue with remotely updating the host was I re-extracted everything to a fresh folder, and copied my config and connections XML files to that folder, and now it seems to work fine.

Version 6.5 BETA

Jason Unger, User (Posts: 15)

Nov 24, 2016 12:57:21 pm EST

Howdy!

Trying to update my test hosts to the beta 3, and am getting this in my log:

***** Start of log *****
Date: 11/24/2016 9:49:42 AM
Action: install/upgrade.
Checking files of the RUT Host.
Host files not found!

I updated viewer to beta 3 (I am using the portable version), am literally right clicking on the host, Remote install..., selecting host6.5b3en.msi, and clicking Process Action.

Additionally, trying to run the .msi during a session, I get kicked off as expected, but the session doesn't reconnect. The installer gets stuck at a screen asking for a new unattended password.

EDIT:
I also keep getting notifications that such and such a host is online. In this case, the host is on my LAN and I never turn said host off, so connection issues shouldn't be an issue. Sporadic.
Edited:Jason Unger - Nov 24, 2016 7:00:03 pm EST
Page:
This website uses cookies to improve user experience. By using this website you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.