Forums

Doesn't take keyboard input

EJ, User (Posts: 3)

Sep 06, 2017 10:01:31 am EDT

When I first posted this, I had not rebooted after updating the Host software. I then rebooted it, and still had the problem. However, when I just tried it, it is now working. Not sure how to explain that. Perhaps I got confused, and did not actually try previously - after the reboot. Perhaps something is intermittent.

If it happens again, I will pursue further.

In answer to your other questions:

I was trying to enter the password on the Windows login (lock) screen. It recognized CTRL-ALT-DEL, the Cancel button, and the password enter arrow button. It did not recognize keyboard input, or clicking on the ease-of-access icon.

This server is running Webroot Secure Anywhere. If the problem should recur, I'll try disabling that, and see if it makes a difference.

Thanks for all your diligent assistance.
Edited:EJ - Sep 06, 2017 10:02:05 am EDT

Doesn't take keyboard input

EJ, User (Posts: 3)

Sep 05, 2017 11:13:56 pm EDT

Seems to be happening every time.  I tried from a different Viewer computer, and had same problem.

Doesn't take keyboard input

EJ, User (Posts: 3)

Sep 04, 2017 11:44:23 pm EDT

I am running the Host on a computer with Windows Server 2008 R2.  Both Viewer and Host are version 6.8.0.1.  When I connect to the Host, I am able to see the screen, and send CTRL-ALT-DEL. I am also able to move the mouse cursor, and it recognizes mouse clicks. However, when I type on the keyboard (to enter the password) nothing happens on the Host side.  On earlier version (not sure which), I was able to control this computer without problem.