Community

Can Not Connect to any Host

Matt Owens, User (Posts: 5)

Jul 28, 2014 2:33:47 pm EDT

It now works on all host terminals.
Thanks for the assistance with this.

Can Not Connect to any Host

Matt Owens, User (Posts: 5)

Jul 25, 2014 6:10:17 pm EDT

ok ping done and the result is


Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.


C:\>ping server.rutils.com

Pinging server.rutils.com [72.55.184.118] with 32 bytes of data:

Reply from 72.55.184.118: bytes=32 time=56ms TTL=113
Reply from 72.55.184.118: bytes=32 time=58ms TTL=113
Reply from 72.55.184.118: bytes=32 time=57ms TTL=113
Reply from 72.55.184.118: bytes=32 time=57ms TTL=113

Ping statistics for 72.55.184.118:
   Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
   Minimum = 56ms, Maximum = 58ms, Average = 57ms



C:\>

Can Not Connect to any Host

Matt Owens, User (Posts: 5)

Jul 23, 2014 5:57:54 pm EDT

As a side note I can make it work if I do a direct IP connection to a terminal in my local network. But nothing on the ID side which is what I truly need for theses remote hosts.

Can Not Connect to any Host

Matt Owens, User (Posts: 5)

Jul 23, 2014 5:53:13 pm EDT

I have tried it both ways but generally no.

Can Not Connect to any Host

Matt Owens, User (Posts: 5)

Jul 21, 2014 9:53:22 pm EDT

I just installed this software in attempt to find a replacement for  [censored] . The installs went fine but I can not connect to any machines. I get

49:15:21_21-07-2014_613 Connection #529885. Connection to "S-335B91FE-0452-49EA". Mode: <Authorization>. Connecting...
49:15:21_21-07-2014_613 InetConnection #529885. Internet connection to S-335B91FE-0452-49EA (server.rutils.com:5656).
49:15:21_21-07-2014_816 InetConnection to internet-id server #529885 Error. Name: "S-335B91FE-0452-49EA", host: "server.rutils.com:443". Exception class: "EIdSocketError". Message: "Socket Error # 10047
Address family not supported by protocol family.".
49:15:21_21-07-2014_816 Connection #529885. Connection to "S-335B91FE-0452-49EA" failed. Mode: <Authorization>.
49:15:21_21-07-2014_816 Context #529885 removed. Mode: <Authorization>.

I tried everything in http://www.remoteutilities.com/support/forums/forum1/topic300/ but still wont work.

Please any help would be appreciated.
This website uses cookies to improve user experience. By using this website you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.