Community

[ Closed ] Unable to enter the password in the password field

Links used in this discussion

Antoine Ouzilleau, User (Posts: 3)

Oct 08, 2018 7:15:12 pm EDT

...
Edited:anouz - Nov 18, 2018 8:48:28 am EST

Conrad, Support (Posts: 2371)

Oct 09, 2018 4:15:36 am EDT

Hello Antoine,

Thank you for your post.

Could you take a screenshot of the screen and send it here. If there is any personally identifiable information, such as your Internet-ID , please paint it out before posting the screenshot.

Antoine Ouzilleau, User (Posts: 3)

Oct 10, 2018 4:33:56 pm EDT

....
Edited:anouz - Nov 18, 2018 8:49:03 am EST

Conrad, Support (Posts: 2371)

Oct 11, 2018 4:35:18 am EDT

Hello Antoine

I'm glad to hear you have figured out the issue. Let us know if you need any further assistance.

EDIT: Hey Conrad, could replace my name on my previous post by anouz please?

You can edit your forum profile. Just click the dropdown link with your name on it at the top right corner of the page and select "My account".

Hope that helps.

Clare Breidenich, User (Posts: 1)

Oct 31, 2018 5:45:57 pm EDT

I am having the same problem. I even uninstalled and reinstalled the viewer, to no avail.
Attached Files
Edited:Clare Breidenich - Oct 31, 2018 5:49:23 pm EDT

Conrad, Support (Posts: 2371)

Oct 31, 2018 5:48:59 pm EDT

Hello Clare,

Thank you for your message.

From looking at the screenshot I can assume that you have DPI/scaling settings different from the default ones. I mean Windows Control Panel -> Display settings.

Is that the case?

Mike Groves, User (Posts: 1)

Nov 18, 2018 4:26:26 am EST

I have the same problem as Clare. I'm using Viewer version 6.9.4.0. Trying to connect with remote PC which is running Agent on Windows 10. Skype is running as the communication link between users, and to inform me of the Internet-ID and password generated by Agent. The connection requested is Internet-ID. I can enter the connection Name OK and also the 12 figure ID number (including the hyphens between the number groups). However when the password request box appears, there is no field to enter the password. Hence no connection possible.
My PC is a Microsoft Surface Pro 4, running latest Windows 10 (1809 build 134). Display is the recommended 2736 x 1824.
There didn't appear to be any conclusion to Clare's question so any help appreciated.
Thanks,
Mike.
Edited:Mike Groves - Nov 18, 2018 7:54:05 am EST

Conrad Sallian, Support (Posts: 2371)

Nov 19, 2018 12:13:32 pm EST

Hello Mike,

Thank you for your message. The "Override DPI scaling" solution described in this thread should help.  

I will close this topic because initially it was about the password prompt in the iOS version. For Windows-related questions please post in the Windows version forum.

Thanks.

* Website time zone: America/New_York (UTC -4)

This website uses cookies to improve user experience. By using this website you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.