Community

Remote Sound is loud static

Links used in this discussion

jackk, User (Posts: 23)

Dec 22, 2018 4:25:02 pm EST

Using the newest host and viewer 6.9.4.0.  The remote sound is a very loud static sound.  You can barely hear some (very little) of the original sound within the static, but it mostly sounds like a radio tuned to a station that doesn't exist and turned all the way up.

These are Windows 10 computers.

Conrad Sallian, Support (Posts: 2371)

Dec 22, 2018 5:48:29 pm EST

Hi Jack,

I'm sorry, could you please clarify what you mean by static sound? Is it some sort of a permanent noise or else?

Thanks.

jackk, User (Posts: 23)

Dec 25, 2018 3:38:17 pm EST

It is a loud static only while there is a sound file playing.  For example, if I play a 3 second audio file, there will be loud static for 3 seconds.  Or, if I change the volume on the host computer (you know there is that 1-second ding sound when you change the volume by the clock, the remote computer will have a loud static sound for 1 second instead of the ding sound.  If I try to play a video on the host, the remote will have a loud static sound as long as the video is playing.

Conrad Sallian, Support (Posts: 2371)

Dec 26, 2018 5:44:50 am EST

Hello Jack,

It could help to see a screenshot of your speakers properties. Please, refer to this forum thread, the second page.

jackk, User (Posts: 23)

Dec 27, 2018 1:45:46 pm EST

Here is the screenshot.
Attached Files

* Website time zone: America/New_York (UTC -4)

This website uses cookies to improve user experience. By using this website you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.