Forums

Win10Pro Ugrade issues

Rick Dohm, User (Posts: 4)

Dec 18, 2015 5:40:05 pm EST

I run a Host that remote PCs connect to with Viewer. After I ran the Win10Pro Upgrade, no Viewers are able to connect. I have downloaded and reinstalled the Host and Viewer modules, reset the Internet ID in all installs, reset Windows login credentials, rebooted all machines and obtained a new license. I can't think of anything else I can do. Users are able to connect, but when the login screen appears and credentials are keyed in, it reappears with an empty password field. I presume that means the credentials are not accepted thus interrupting the login process. What else can I do to fix this? Everything worked fine prior to the upgrade.

Conrad Sallian, Administrator (Posts: 1078)

Dec 21, 2015 1:45:16 am EST

Hello Rick,

Thank you for your message.

Users are able to connect, but when the login screen appears and credentials are keyed in, it reappears with an empty password field. I presume that means the credentials are not accepted thus interrupting the login process.
It means that the access password is either not set or incorrectly typed in.

To set/change the access password, access the Host settings, click Security -> Change password and set/change the access password.

Hope that helps.

P.S. Sorry for the Windows upgrade issue. This is a known bug and it happens because the Host's settings are located in the HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM folder which is wiped by Windows during upgrade (hence, the Host settings are reset). Starting the very next update (v. 6.5) the settings will be located in another place in the registry so this problem will be no more.

* Website time zone: America/New_York (UTC -4)