Community

Host don´t change to Current User in Terminal

agomes, User (Posts: 7)

Jul 31, 2018 3:23:10 pm EDT

Dear, I have a host machine that either doesn´t change from System to Current User in Terminal, or the menu shows it changed, but "> whoami" always shows System. It is a Win 8.1 machine.

Other hosts in the same session work OK (all Win 10...).

Does anybody know if I can do something to fix this?

Thank you!

Conrad, Support (Posts: 2406)

Aug 01, 2018 1:14:48 am EDT

Hello,

Thank you for the report. We will test it and get back to you.

Conrad, Support (Posts: 2406)

Aug 02, 2018 10:59:01 am EDT

Hello,

Unfortunately, we couldn't reproduce this issue. What Host version do you have? You can view the Host version if you right click on the Host icon in the system tray and select "About Remote Utilities...".

agomes, User (Posts: 7)

Aug 02, 2018 2:39:06 pm EDT

6.8.0.1

It is the only Win 8.1 machine I have, but I´ve seen that on a Win 10 as well.

Thank you!

Conrad, Support (Posts: 2406)

Aug 06, 2018 2:07:00 am EDT

Hi Agomes,

Unfortunately, we couldn't reproduce this issue.

agomes, User (Posts: 7)

Aug 07, 2018 10:15:51 am EDT

That is what I thought.

I will upgrade shortly to 6.9 and see what happens.

agomes, User (Posts: 7)

Aug 09, 2018 2:03:03 pm EDT

Good News!

It is working fine with Host 6.9b.

Thank you!

* Website time zone: America/New_York (UTC -5)

This website uses cookies to improve user experience. By using this website you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.