Community

Remote Utilities Viewer for Mac andLinux has been released. Send us your feedback and report bugs in this discussion thread.

Multimonitor setup and "economic mode" issues

Grzegorz Suchy, User (Posts: 3)

Oct 28, 2015 5:55:59 pm EDT

Hi
I found a bug.
I have set up a host on computer with two monitors attached.
Display 1 is on the bottom, display 2 is on the top.
For some reason, I have switched to "economic" transfer mode.
After that, I see:
- black screeen at the place of DISPLAY1,
- content of DISPLAY1 instead of DISPLAY2
- no DISPLAY2 content at all

the picture attached
on left side - economic mode, on right side normal mode.
the preview after logging on is right.


the image shows two identical hosts setup
if I switch back to standard mode, everything goes back to normal
Edited:Grzegorz Suchy - Oct 28, 2015 5:57:42 pm EDT

Duplicated ID

Grzegorz Suchy, User (Posts: 3)

Oct 28, 2015 5:40:25 pm EDT

It didnt repeated, but, I have lost cnnection to 3 hosts. I had old  [censored] installation there, so it saved me, but I didn't wanted to use TV any more.

Now I wonder... :-/

Duplicated ID

Grzegorz Suchy, User (Posts: 3)

Oct 26, 2015 5:23:12 pm EDT

Hi
The issue still persist, I also have a "strange" internet connection, the host disconnets few times a day...

What does the DUPLICATE ID error means? I mean from developer perspective? maybe there is some error in server implementation... :)
This website uses cookies to improve user experience. By using this website you agree to our Terms of Service and Privacy Policy.