Upgrade licencji
Przejdź na najnowszą wersję, dodaj jednoczesnych użytkowników lub kontrolowane urządzenia. Płacisz tylko różnicę w cenie i otrzymujesz nowy klucz licencyjny.
- 1 Twój klucz licencyjny
- 2 Opcje upgrade’u
- 3 Podsumowanie
Wprowadź swój aktualny klucz licencyjny
Jak działa upgrade
- Dodajesz użytkowników lub urządzenia? Płacisz tylko różnicę w cenie.
- Nowa wersja główna jest bezpłatna przez 12 miesięcy od zakupu, a później kosztuje 50% mniej.
- Otrzymujesz nowy klucz licencyjny, który zastępuje stary.
